top 1 top 2

Sportproducties België wil uw ideale partner zijn bij de organisatie van een sportevenement, een professionele clinic of incentive en bij de boeking van sportgerelateerde personen voor actes de présence, demonstraties of shows, lezingen of presentaties. De werkwijze van Sportproducties is open, betrokken en resultaatgericht. Gebaseerd op de kennis en ervaring van onze Nederlandse vestiging als sportmarketing- en organisatiebureau, gaan wij nu ook in België aan de slag.


tekst_top

Evenementen

Sportproducties is gespecialiseerd in het organiseren en ontwikkelen van zeer uiteenlopende sportieve evenementen. Dat kan gaan om eigen producties of evenementen in opdracht van uw bedrijf of vereniging. Wij kiezen voor maatwerk, afgestemd op uw wensen en budget. Ook voor speciale programma's voor kinderen, minder sportieve groepen of bedrijfssport bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportproducties heeft een groot aantal sporters en sprekers in zijn bestand die bij uw evenement aanwezig kunnen zijn. Ons team denkt graag met u mee hoe we uw evenement tot een succes kunnen maken.

tekst_bottomtekst_top


tekst_top