top 1 top 2

Sportproducties België wil uw ideale partner zijn bij de organisatie van een sportevenement, een professionele clinic of incentive en bij de boeking van sportgerelateerde personen voor actes de présence, demonstraties of shows, lezingen of presentaties. De werkwijze van Sportproducties is open, betrokken en resultaatgericht. Gebaseerd op de kennis en ervaring van onze Nederlandse vestiging als sportmarketing- en organisatiebureau, gaan wij nu ook in België aan de slag.


tekst_top

Incentives

Een incentive is een beloning voor geleverde prestaties. Een gemotiveerde medewerker of relatie is immers van grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Een prikkel of motivatie, door een bedrijf aangeboden om nieuwe doelstellingen te behalen. Wil u de banden in uw team of op uw afdeling aanhalen zodat de groep de steken van het individu opraapt? Een incentive draagt bij tot een grotere verbondenheid en zal meer rendement voor uw bedrijf opleveren.

Incentives zijn een snelgroeiend fenomeen. Daarom zal bij u ook wel eens de gedachte opkomen om een incentive te organiseren. Als u iets te vieren heeft, een nieuw product wilt lanceren of uw relaties of topverkopers op een bijzondere manier wilt bedanken. U bent hiervoor bij Sportproducties op het juiste adres.

 

Op deze pagina bieden wij ons aanbod van sportgerelateerde incentives aan. Wij zijn volop in ontwikkeling om ons aanbod voor u uit te breiden. Vanuit de vraag komt vaak het mooiste aanbod. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

tekst_bottomtekst_top


tekst_top