top 1 top 2

Sportproducties België wil uw ideale partner zijn bij de organisatie van een sportevenement, een professionele clinic of incentive en bij de boeking van sportgerelateerde personen voor actes de présence, demonstraties of shows, lezingen of presentaties. De werkwijze van Sportproducties is open, betrokken en resultaatgericht. Gebaseerd op de kennis en ervaring van onze Nederlandse vestiging als sportmarketing- en organisatiebureau, gaan wij nu ook in België aan de slag.


tekst_top

Nieuws

22 april: Op het EK judo in Wenen heeft Ilse Heylen in de categrie tot 52 kilogram brons veroverd. Een sterke prestatie van onze landgenote. Voor Ilse is dit al haar zesde Europeese medaille. Indien u Ilse wenst te boeken voor een demo, clinic of dergelijke meer, kan u steeds contact opnemen via info@sportproducties.be

15 april: Onze landgenoot Frank De Bleeckere is aangeduid om een halve finale te leiden in de Champions League voetbal. Frank De Bleeckere zou ook favoriet zijn om de finale van Europa League in goede banen te leiden. Straks zal Frank De Bleeckere de enige Belg zijn die in actie zal komen op het WK voetbal samen met zijn assistenten. Voor verdere informatie over mogelijke sponsordeals als het boeken van Frank voor een lezing of dergelijke meer, kan u altijd contact opnemen via info@sportproducties.be.

18 februari: We zijn fier de gloednieuwe website van Sportproducties België aan u voor te kunnen stellen. Via een duidelijke structuur kan u snel onze verschillende domeinen doorlopen. Met al uw vragen kan u terecht bij info@sportproducties.be!

tekst_bottomtekst_top


tekst_top