top 1 top 2

Sportproducties België wil uw ideale partner zijn bij de organisatie van een sportevenement, een professionele clinic of incentive en bij de boeking van sportgerelateerde personen voor actes de présence, demonstraties of shows, lezingen of presentaties. De werkwijze van Sportproducties is open, betrokken en resultaatgericht. Gebaseerd op de kennis en ervaring van onze Nederlandse vestiging als sportmarketing- en organisatiebureau, gaan wij nu ook in België aan de slag.


tekst_top

Sportclinics

Topsportclinic 

Een topsportclinic met een bekend gezicht is de ideale manier om mensen op een informele manier met elkaar in contact te brengen. Het is een unieke gelegenheid om te werken aan teambuilding en motivatie. als u iets origineel wil organiseren waar uw personeel of klanten nog lang over zullen praten dan zijn onze topsportclinics hét middel! Tijdens de clinic maken de deelnemers niet alleen kennis met de sport, maar krijgen ze ook een beeld van de topsportwereld.

Sportclinic zonder topper

Wil u graag kennis maken met een bepaalde sporttak, maar hoeft dat niet onder leiding van een topsporter? Ook dan kan Sportproducties u van dienst zijn. We beschikken over een uitgebreid netwerk van sporters die op hoog niveau presteren en u graag meeslepen in het enthousiasme over hun sport.

tekst_bottomtekst_top


tekst_top