top 1 top 2

Sportproducties België wil uw ideale partner zijn bij de organisatie van een sportevenement, een professionele clinic of incentive en bij de boeking van sportgerelateerde personen voor actes de présence, demonstraties of shows, lezingen of presentaties. De werkwijze van Sportproducties is open, betrokken en resultaatgericht. Gebaseerd op de kennis en ervaring van onze Nederlandse vestiging als sportmarketing- en organisatiebureau, gaan wij nu ook in België aan de slag.


tekst_top

Sporters & Sprekers

Sport is fascinatie. Topsport maakt deel uit van de maatschappij, is het moderne brood en spelen. Kinderen dromen ervan ooit zelf in de schoenen van het favoriete topsporter te staan, jongeren vergelijken zich met de sterren uit hun favoriete sport, volwassenen staan met tienduizenden langs de wegen of zitten wekelijks in de stadions, senioren denken met heimwee terug aan hun idolen. De media zorgt voor de verhalen, het publiek smult ervan. 

Om de bekende sportgerelateerde figuren dichter bij het publiek te brengen en hun verhalen kracht bij te zetten in de praktijk, kan u de sporter of spreker die voor u een meerwaarde kan betekenen, boeken via Sportproducties. Ons bestand telt momenteel een vijftiental sportgerelateerde figuren, allen stuk voor stuk toppers op hun domein, en dat aanbod van sporters en sprekers wordt constant aangevuld en geupdate.

Indien u interesse heeft in een sporter of spreker die niet op onze website staat, kunnen wij hem of haar dankzij ons netwerk vermoedelijk toch uw vraag voorleggen. Aarzel niet ons te contacteren!

tekst_bottomtekst_top


tekst_top